Mooie zonsondergangen in de zomer, een frisse bries in de winter en uitgestrekte standen. Dit is het eilandleven. Door het heerlijke buitenleven op Texel, is een fijne tuin waarin je lekker kunt relaxen zeker een must. Het voordeel van een eigenvakantiehuisje is dat je deze volledig naar je eigen smaak kunt inrichten. Er zijn verschillende manieren om je tuin gezellig en vakantieproof te maken. Ontdek hier meer!

De tuintafel als basis

Met een tuintafel kun je jouw tuin omtoveren tot een heerlijk terras. De perfecte plek voor een kop koffie in de ochtendzon of een gezellig buiten diner met vrienden. Een trend van dit jaar zijn de tuintafels met een kwalitatief houten blad, waarbij je zelf de vorm en materiaal van de poten kiest. Een blad met natuurlijke houtkleuren combineert vrijwel goed met woonaccessoires met allerlei verschillende kleuren. Dit biedt je dan ook de mogelijkheid om je tuin verder op te leuken met andere tuinmeubelen en accessoires.

Het opleuken met accessoires

Je kan de tuin met verschillende accessoires opleuken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan mooie voorjaarsbloeiers, grassen of een mooi boeket droogbloemen. De buitenruimte wordt steeds meer gezien als een verlenging van ons interieur. Accessoires als een buitenkleed, gevlochten manden met planten en hangstoelen zien we dan ook steeds meer in ons buiteninterieur. Dit zijn in principe tuinmeubels die je zowel binnen als buiten neer kunt zetten. Ideaal!

Wat zijn dan de laatste trends?

We hebben het net al even kort benoemd, maar natuurlijke materialen (zoals hout) zijn echt de trend van nu! Dit gaat vaak gepaard met groene en gele accessoires in verschillende kleurnuances. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vergrijsd groen en legergroen. Daarnaast zijn producten met een imperfecte look alsof ze handgemaakt zijn, zeer gewild. De gevlochten manden zijn hier een goed voorbeeld van. Tot slot, zien we dit jaar veel tuinmeubel sets terugkomen met metalen accenten erin.

Dit zijn ook trends die we in ons interieur voor binnen terug zien komen. Al met al, lopen binnen en buiten dus in elkaar over. Dit is bij een vakantiehuisje op Texel natuurlijk ideaal, waarbij ’s ochtends lekker de deuren openslaat om vervolgens te genieten van het heerlijke eilandleven!

Share Button