Over Mij

Texel heeft bij mij, Willem, altijd een aparte plaats ingenomen in mijn hart en komt dat door de unieke natuurlijke omgeving, maar zeker ook door de vriendelijke lokale bevolking. Dat alles heeft ervoor gezorgt dat ik mij compleet ben gaan toeleggen op alles wat wonen op dit pracht eiland betreft. Dat omvat meer dan je wel zou verwachten van zo een relatief klein eiland.

Contact met de lokale bewoners is voor mij belangrijk

Er bestaat geen betere informatiebron over het eiland dan de bewoners zelf en zorg ik er daarom wel voor regelmatig een babbeltje met hun te maken. Daarbij kom ik de vele mogelijkheden die het eiland te bieden heeft op het gebied van wonen en zakendoen zeker te weten. Het is deze kennis die ik graag met het groter publiek delen wil en kan men er veel voordeel aan hebben.

Het analyseren van alle gegevens, maar ook de vele verzoeken die binnenkomen,  is voor mij het juiste pakkie aan.

Maak dus snel gebruik van het contactformulier om niet alleen maar vragen over Texel ts stellen, maar is aanvullende informatie en kritiek ook welkom. Alleen met een luisterend oor en vriendelijke aanpak kan het beoogt resultaat bereikt worden en krijg je gegarandeerd binnen de kortst mogelijke tijd een antwoordt terug.

Share Button