Bron: https://www.superrenovatie.nl/

Ruimte in je huis optimaal gebruiken doe je met een perfecte garderobekast. Wat is dé perfecte garderobekast? Dat gaan we je hieronder uitleggen.

 

Een perfecte garderobekast samenstellen

Orde, overzicht en rust, horen bij een perfecte garderobekast. Het optimaliseren van opbergruimte met een kast die perfect aansluit op de rest van je interieur. Bovendien moet een garderobekast functioneel zijn. Je moet over verschillende dingen nadenken bij het aanschaffen van een garderobekast. In welke ruimte wordt de kast geplaatst. Komen er schuifdeuren of draaideuren in. Hoe wordt de inrichting van de garderobekast? Voor welke accessoires kies je? Een garderobekast is meer dan alleen een opbergruimte. Een perfecte garderobekast moet precies op maat zijn.

 

Een oplossing voor elke ruimte

Door gebruik te maken van flexibele garderobekasten, zijn er garderobe-oplossingen voor elke ruimte. Zo kun je er een in de hal, kantoor, keuken, kinderkamer en onder een trap plaatsen. Garderobekasten met schuifdeuren zijn ideaal voor kleine ruimten. Je kunt schuifdeuren met spiegel nemen. Je kunt ook kiezen voor een inloop garderobekast. Door gebruik te maken van geavanceerde kledingstangen, mandjes en laden maak je een perfecte garderobekast die geheel voldoet aan je wensen. Je kunt online of een meubelzaken op je gemak de ideale accessoires voor je garderobekast bij elkaar zoeken.

 

Inrichting van een garderobekast

Een handige tip om je garderobekast functioneel in te richten, is door gebruik te maken van de hoogte. De bovenste schappen van je garderobekast kun je gebruiken om koffers of reistassen op te bergen. Je kunt er winterkleding en zomerkleding opruimen, hiervoor zijn handige bakken te koop. Een perfecte garderobekast heeft functionele laden voor sokken, ondergoed of broekriemen. Het maakt de kast overzichtelijk en je kunt er makkelijk bij. Het is praktisch leren denken bij handig inrichten van je garderobekast.

 

Ruimte voor schoenen

Perfecte garderobekasten hebben plek voor schoenen. Altijd handig om een speciale plek voor schoenen te hebben in je garderobekast! Voor schoenen in je garderobekast bestaan speciale organize-series voor in je garderobekast, waarmee je op een keurige overzichtelijke manier je schoen op kunt bergen. Zo kun je allerlei soorten schoenen opbergen. Of het nu laarzen, naaldhakken of sneakers zijn, een perfecte garderobekast biedt ruimte voor een opbergplek voor schoenen.

 

Kleding opruimen

Een perfecte garderobekast, is nooit chaotisch. Kleding hang je er systematisch in op en leg je keurig gevouwen op de daarvoor bestemde planken. Je kunt gevouwen kleding ook opruimen in daarvoor bedoelde manden of bakken. Deel je kleding in op seizoenen, kleur en gelegenheid. Op die manier houd je de garderobekast nog overzichtelijker. Maak gebruik van een uittrekbare broekenhanger. Op die manier kun je de broeken keurig naast elkaar hangen. Om inspiratie op te doen kun je online verschillende garderobekasten bekijken. Wees slim en maak optimaal gebruik van elke ruimte, zo ontstaat er een perfecte garderobekast.

Share Button